Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střechy

— Střechy šikmé

strecha.jpg

Rozmanitost šikmých střech vidíme všude kolem nás. Naší doménou nejsou jenom kompletní dodávky, ale i rekonstrukce všech typů šikmých střech. Ať již se jedná o novostavbu nebo rekonstrukci střechy, základní kamenem je kvalitní nosná konstrukce – krov. Používáme pouze kvalitní materiály ošetřené tlakovou impregnací, které zajišťují dlouhou životnost a nevyžadují údržbu.

Nejčastěji využívanou krytinou jsou pálené nebo betonové tašky společností Tondach, Bramac či KM Beta. Z lehkých plechových krytin můžeme jmenovat profilované plechy Omak, Legos, případně falcované střechy z PZ nebo TIZN a měděného plechu. Třetí skupinou jsou asfaltové šindele a šablony.

Kvalitní střechy v sobě zahrnuje i tepelnou izolaci, kterou lze instalovat jako mezikrokevní nebo nadkrokevní. Častým požadavkem jsou střešní okna, kde spolupracujeme s předními výrobci – Velux, Roto. Naši klempíři pro vás vyrobí i veškeré klempířské prvky včetně atypické zakázkové výroby do délky profilu 6 metrů.

— Střechy rovné

strecha-pl.jpg 

Kompletní dodávky či rekonstrukce plochých střech v sobě zahrnují široké spektrum používaných materiálů a technologií. Jako základní rozdělení můžeme uvést střechy kotvené k podkladu kotvami (ISO-TAK, EJOT) nebo přitížené vrstvou kačírku, dlažby, či zeminy s následnou výsadbou rostlin - zelené střechy.

Mezi nejčastěji používané materiály řadíme mPVC fólie předních výrobců (Rhenofol, Sika) a asfaltové modifikované pásy (Vedag, Pluvitec). Montáž nebo rekonstrukci lze provádět bez zateplení i se zateplením (EPS, minerální vata), případně i bez předchozí demontáže původních vrstev. Střechy lze dodatečně spádovat klíny z polystyrenu.

Nedílnou součástí plochých střech bývají různé světlíky, světlovody, střešní výlezy a konstrukce pro uchycení dalších technologií (klimatizace, solární panely atd.).